verrast 4 Stars (4 / 5)

,


wij waren inderdaad aangenaam verrast. Na een fikse wandeling langs de stille wateren, besloten we hier te gaan eten. Flinke porties, echt lekker eten, zelfgesneden krokante frieten en vriendelijke bediening.

Bekijk de details


3.8 Stars (3.8 / 5)

,


Goed maar soms heel druk bezet

Bekijk de details


4.3 Stars (4.3 / 5)

,


We zijn hier al vaak geweest en hebben al iedere keer heel lekker gegeten! Voor lasagna-liefhebbers is de lasagna een echte aanrader. De mensen zijn er ook altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik hoop dat we er nog lang van mogen genieten! Reserveren is wel aan te raden…

Bekijk de details


4.1 Stars (4.1 / 5)

,


Ijzersterke prijs/kwaliteitsverhouding bij royale porties . Als de uitbaters op deze manier kunnen verder doen is dit en blijver en een vaste waarde in de streek. Reserveren absoluut noodzakelijk, zelfs in de week. Wij belden op donderdagochten en toen was er voor zateravond géén plaats meer.
Absolute aanraders.

Bekijk de details


3.8 Stars (3.8 / 5)

,


We waren op zoek naar een restaurant, niet te duur. Via ‘t werk kwamen wij hier uit. Het interieur was landelijk, maar de inkomhal had iets weg van een stationsbuffet .Brak met de uitstraling binnenin.
De keuken was eerlijk, al mocht er wat minder met het zoutvat gestrooid worden. Wat alles gezellig maakte, was dat men ons vriendelijk benaderde, niet geforceerd; dat doet goed.

Bekijk de details


4.8 Stars (4.8 / 5)

,


Super taverne, heel lekker eten, vriendelijke bediening. Een echt belgisch no-nonsense restaurant, heel lekker eten en drinken voor een prijsje.

Bekijk de details